Het Laatste Nieuws

Weetjes over en activiteiten van Drukkerij Riezebos

Esther Ligthart is een fervent hardloopster bij wier vader vorig jaar zomer alvleesklierkanker werd geconstateerd. Gelukkig al in een heel vroeg stadium, waardoor er op tijd levensreddende handelingen konden worden verricht.
Nu heeft Esther besloten zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar Alvleesklierkanker zodat de overlevingskansen voor mensen die door deze ziekte meer kans krijgen om te genezen. Dit wil zij doen door in 2017 zo veel mogelijk kilometers te gaan hardlopen.
Drukkerij Riezebos houdt zich voortdurend bezig met het gebruik van energie en met de vraag hoe hier zo efficient mogelijk mee om te gaan. Een achttal jaren geleden werden de muren geïsoleerd wat resulteerde in een gemiddelde besparing op het gasverbruikvan 25% per jaar.
In april van het afgelopen jaar stonden sopraan Johannette Zomer en haar Tulipa Consort in de Domkerk in De Lier met het programma 'Laudate!'. Een concert met prachtige werken van de 'Rode Priester' Antonio Vivaldi.
Op 25 februari staan Johannette en het Tulipa Consort wederom in de Domkerk, dit keer vergezeld van niemand minder dan de beroemde hoboïst Bart Schneemann. Dit concert dat de titel 'Eternal Bach' draagt brengt een bloemlezing van de mooiste aria's van Bach voor sopraan en hobo. Aanvang 20.00 uur.
Het komt regelmatig voor dat we foto’s ontvangen die niet geschikt zijn op er een mooie kaart van te maken. Dat komt doordat de foto te klein is om te kunnen afdrukken. Het aantal beeldpunten is onvoldoende om een mooie afdruk te maken op een printer of op een drukpers. Ook is het soms niet toegestaan om foto’s te gebruiken omdat er een auteursrecht op zit. Om teleurstellingen te voorkomen hebben we op een rij gezet waar een foto aan moet voldoen om een goed resultaat te krijgen.
Pagina 1 van 2  > >>


 

BewarenBewaren