Drukkerij Riezebos: een familiebedrijf

De derde generatie niet wars van de nieuwste technologiën

OVER ONS

Al in 1930 begon Gerrit Riezebos (1905-1971) met een moderne drukkerij aan wat toen nog Kaaibrug heette, nu bekend als Koorlaantje. Modern, getuige de naam Electrische Drukkerij Loevestein.

Modernisering is het sleutelwoord in het bestaan van Drukkerij Riezebos, de naam die de derde generatie aan het bedrijf gaf.
Bij modernisering hoort ook het werken met partners. Drukkerij Riezebos zorgt ervoor dat elke vorm van drukwerk en communicatie gemaakt wordt in huis of bij zorgvuldig geselecteerde partners.
Vandaag vullen high tech digitale drukpersen de productieruimte en wordt het traditionele offset drukwerk door gespecialiseerde partners van Drukkerij Riezebos binnen Pica Media Partners vervaardigd. Met deze keuze kan Drukkerij Riezebos beschikken over de meest geavanceerde drukpersen in elk gewenst drukformaat en in elke oplage.

Het grote gemak van de digitale persen van Drukkerij Riezebos is dat elke afdruk uniek kan zijn. Gepersonaliseerde documenten in kleur of zwart/wit, in grote of kleine oplagen. Kortom, welk soort drukwerk u ook wenst, voor Drukkerij Riezebos is er geen enkele belemmering.

De drukkerij

3 generaties

Drie generaties Gerrit Riezebos

Hier is het ooit begonnen